Gott nytt fotoår

01 januari 2013

Ännu en nyårsafton har passerat och ovanligt pigg och utvilad (för att vara nyårsdag) körde jag på förmiddagen ut till Hönö. Jag hade bestämt möte för att reka fotoplatser tillsammans med brudparet vi ska fotografera nu på lördag. Med +5 grader och sol var det inte särskilt ansträngande att hitta flera fina platser att utgå ifrån. Det vore verkligen härligt om vi har lika tur med vädret på lördag. Efter att vi skiljts åt åkte jag tillbaka till Fotobron för att reka lite på egen hand och för att hinna ta lite bilder på den fina vyn ut över Fotö i solnedgången. Det var ett tag sedan jag experimenterade med HDR-fotografering så jag var lite sugen när jag ändå hade stativ med mig. Jag satte även på ett ND-filter på objektivet vilket möjliggör lite längre slutartider (upp till 30 sekunder användes till vissa bilder) för att få mjukare rörelser i havet. Jag passade även på att själv vara med på en bild även om det var svårt att stå helt stilla i 30 sekunder i snålblåsten... Några nyårslöften har jag inte gått med på men jag har en ambition att fördjupa mitt naturfotointresse under året med en eller ett par resor med fokus på fotografering. Vi har redan flera roliga bröllopsfotograferingar inbokade för året och det första redan nu på lördag. Naturfoto - Fotoöbron - HDR - Fotograf Anders Östman HDR-foto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotö - Fotograf Anders Östman Fotoöbron från Hönö- Fotograf Anders Östman HDR-foto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - HDR - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman Naturfoto - Fotoöbron - Fotograf Anders Östman