Augustibröllop på Villa Vanahem

16 augusti 2016

Lördagen den 13:e augusti bjöds det på svensk/norskt bröllop på Villa Vanahem när Cecilie och Stefan gifte sig.

Brudparet gjorde sig i ordning på var sitt håll på Stenungsbaden där vi mötte upp dem för att inleda fotograferingen. Stefan var oerhört cool även om han en stund trodde att skorna var borta, han var nästan på väg att åka och köpa ett par nya men de låg tydligen i receptionen... :)

Eftersom det fanns gäster i närheten så ville Cecilie smyga för att undvika alla nyfikna ögon och tog därför på sig klänningen på Villa Vanahem. Sissel Willbro (Fröken blomma) var där med sina fantastiska blomsterdekorationer och hjälpte till att sätta fast höftblomman på Cecilie och handledsblommorna.

Då det var flera av Cecilies körvänner på bröllopet blev det mycket vacker sång både under vigseln och under middagen. Emellanåt underhöll även Myllie och Krale med både spex och musik.

Vi tackar för förtroendet att få fotografera ert fina bröllop! Här kommer några smakprov...
Bröllop Villa Vanahem Bröllopsfoto, Anders Östman, Villa Vanahem Bröllopsfotograf, Anders Östman Bryllup i Sverige, Villa Vanahem Bryllupsfotograf Sverige, Anders Östman Bryllup, Sverige, Västkusten Brollop-Villa-Vanahem-7 Bröllop Villa Vanahem, Bryllup Brollop-Villa-Vanahem-9 Brollop-Villa-Vanahem-10 Brollop-Villa-Vanahem-11 Brollop-Villa-Vanahem-12 Brollop-Villa-Vanahem-13 Brollop-Villa-Vanahem-14 Brollop-Villa-Vanahem-15 Brollop-Villa-Vanahem-16 Brollop-Villa-Vanahem-17 Brollop-Villa-Vanahem-18 Brollop-Villa-Vanahem-19 Brollop-Villa-Vanahem-20 Brollop-Villa-Vanahem-21 Brollop-Villa-Vanahem-22 Brollop-Villa-Vanahem-22b Brollop-Villa-Vanahem-22c Brollop-Villa-Vanahem-22d Brollop-Villa-Vanahem-23 Brollop-Villa-Vanahem-24 Brollop-Villa-Vanahem-25 Brollop-Villa-Vanahem-26