Bröllopsfotografering

Känslor.
Minnen.
Kärlek.

Bröllopsfotografering

Vi vill vara med och fånga alla ögonblick och berätta er historia med bilder från bröllopsdagen.

Jag fotograferar alla bröllop med min fru Susanne som 2:a fotograf och fotoassistent vid min sida. Att jag och Susanne privat är ett par, gör fotograferingen med brudparen avslappnad och naturlig.

Vår erfarenhet bidrar till att få brudparen att känna sig bekväma framför kameran och själva fotograferingen upplevs ofta som en av de absoluta höjdpunkterna under dagen.

Vi vill leverera en stor mängd vackra och känslofyllda bilder med god variation från er viktiga dag för er att minnas tillbaka till. Bilder som berättar er historia.

Broschyr

Beställ vår broschyr om bröllopsfotografering. Där hittar ni mer information samt våra olika förslag på paket. Maila till oss så skickar vi broschyren snarast till er mailadress.

Bokning och priser

För lördagsbröllop i maj-september är fem timmar minimum vid förbokning minst 6 månader i förväg. Vi anpassar gärna ett paket utifrån era särskilda önskemål.

Pris från 18.000:-

Vi kan bröllop och är till för er

Vid bokning av en bröllopsfotografering skriver vi ett avtal med brudparet så att båda parter är trygga med vad som gäller. Därefter kan upplägg och omfattning justeras och kompletteras ända fram till bröllopet.

Från det att vi bokas för en bröllopsfotografering finns vi tillgängliga för brudparet och agerar bollplank inför deras planering av bröllopet.
Några veckor före bröllopet möter vi upp brudparet för att tillsammans välja ut lämpliga platser för fotograferingen samt gör upp en grov plan för dagen.

Dagen före bröllopet stämmer vi av på nytt och spikar planen för bröllopsfotograferingen.

Vi rekommenderar er också att boka en förfotografering så att ni får känna på hur det är att bli fotograferade tillsammans.
Bilderna brudparen får från förfotograferingen används ofta till inbjudningarna eller till bröllopsprogrammet.

Har ni redan bestämt ett datum för ert bröllop? Stäm av med oss snarast för att se att vi finns tillgängliga för bokning för ert datum.

Skicka en fråga via mail till:
info@andersostman.com

eller ring mig på:
0705-600 257.

Boka ett möte
med oss så
berättar vi mer.