Bröllop i juli med Pamelina och David

24 juli 2018

I lördags var det dags för Pamelina och David att ingå äktenskap. 2018 kommer verkligen att gå till historien när det gäller soligt sommarväder och Pamelina strålade ikapp med solen av lycka hela dagen.

Vi mötte upp brudföljet på Stenungsbaden där vi hittade den blivande maken tillsammans med sina marskalker. Med Youtube-klipp på mobilen med hur man bäst knyter en fluga intog de en lyxmåltid bestående av köttbullar, bröd och skumpa! Tjejerna drack rosa bubbel i sviten och förberedde sig tillsammans med många glada skratt. I Stenungsunds kapell hade vänner och familj samlats för vigsel innan det åter bar ut till Stenungsön för bröllopsfest på underbara Villa Vanahem. Plötsligt dök Allianceorkestern och Chalmersbaletten upp i trädgården som spelade, spexade samt dansade för gästerna. Efter den kaotiska upplevelsen bjöds sällskapet in för en magnifik middag på Villa Vanahem. En stor eloge till Gert Ruckman som alltid levererar enastående smakupplevelser! En av tärnorna hade med sig den allra yngsta gästen på bröllopet - endast tre dagar gammal! Imponerande men vi förstår att detta var ett bröllop ingen ville missa!

Vi hoppas att resten av festen också var en succé och vi önskar Pamelina & David ett fortsatt underbart liv tillsammans som man och hustru!

Bröllopsfotograf Anders Östman, Villa Vanahem Bröllop Villa Vanahem Fotograf Anders Östman Stenungsön, bröllop, Foto Anders Östman Villa Vanahem, Bröllop Stenungsön 2018 Bröllop, Stenungsön, Villa Vanahem - Foto Anders Östman Bröllopsfotografering Anders Östman, Stenungsön Anders Östman, Bröllopsfotograf Villa Vanahem