Bröllop mellan Kim och Beatrix

13 augusti 2017

I onsdags var det så äntligen dags för det härliga paret Kim och Beatrix bröllop på Villa Vanahem. Som ni kanske redan har sett så gjorde vi en förfotografering några veckor före bröllopet så att de skulle känna sig mer bekväma framför kameran på den stora dagen.

Vi började att fotografera deras förberedelser på Stenungsbaden Yacht Club och lagom till porträttfotograferingen så slutade det lyckligtvis att regna. När det var dags för vigsel i paviljongen på Villa Vanahem sprack det upp och solen sken sedan resten av dagen. Vilken magi!

Det blev en härlig dag, prideflaggan var hissad dagen till ära och det spelades kubb i trädgården medan vi hade glädjen att låna med brudparet till en annan vacker plats på Stenungsön. Efter middagen gick gästerna loss i photo-boothen och när mörkret sänkte sig över trädgården tändes det upp lyktor och marschaller för bröllopsvalsen.

Vi är så glada och stolta att Kim & Beatrix valde oss som bröllopsfotografer när vi första gången träffades för snart ett och ett halvt år sedan. Här kommer ett litet urval av alla bilder från den fantastiska dagen.
Fotograf Anders Östman, Bröllop Villa VanahemGaybröllop, Villa Vanahem - Fotograf Anders Östman Anders Östman, Bröllopsfotograf Göteborg Villa Vanahem, Gaybröllop Bröllop, pride, gaybröllop Foto, Anders Östman, Göteborg Foto gaybröllop, pride 2017 Bröllopsfotograf, Anders Östman - Göteborg Fotograf Göteborg, Anders Östman Gaypar, bröllop, Stenungsund Foto gaypar, bröllop Bröllop, Stenungsön, Gaypar Stenungsön, Gaybröllop Fotograf Anders Östman