Bröllop på Villa Vanahem med Frida och Simon

05 oktober 2020

Frida & Simon bokade oss som bröllopsfotografer till deras bröllop som skulle ägt rum i maj. Men på grund av Covid-19 tvingades dom att skjuta på bröllopet och valde istället den 3:e oktober. Så i lördags var det äntligen dags. Susanne anslöt sig till Frida och hennes systrar Hanna och Elin som också var tärnor, som gjorde sig i ordning på Villa Vanahem. Jag åkte istället till Stenungsbaden för att möta upp Simon och marskalkerna Rasmus och Herman i sviten där de förberedde sig. Det är ju en klar fördel vi har att vi är två fotografer och kan dela upp oss under tex förberedelserna. Jag anslöt efter en stund till tjejerna för att vara med och dokumentera de sista förberedelserna inför brudparets "first-look" i trädgården.

Vi hade en härlig fotografering tillsammans innan vi åkte till Kapellet i Stenungsund för vigselceremoni. Reglerna förbjöd dem att ha fler än 50 personer i kyrkan så en del av gästerna fick följa den streamade ceremonin från Stenungsbaden.

När vi får bestämma ser vi alltid till att även få en stunds porträttfotografering efter ceremonin då det blir en liten annan typ av bilder när nervositeten har släppt och känslorna sprudlar. Vi tog därför med brudparet till Stenungsön för att ta några härliga bilder vid havet och i skogen.

Vi lämnade sällskapet efter brudskålen och gruppbilder och vet att Maja & Gert på Villa Vanahem gjorde deras bröllopsmiddag och fest magisk som alltid.
Bröllopsfotografering, Villa Vanahem, Bröllop, Anders Östman FotografBröllopsfoto - Anders Östman Fotograf Fotograf Anders Östman Bröllop, Villa Vanahem Bröllopsfotografering Villa Vanahem, Anders Östman Fotograf Villa Vanahem, Bröllopsfoto - Anders Östman Fotograf Foto Bröllop - Anders Östman Fotograf Frida & Simon, Bröllop, Foto Bröllop - Anders Östman Fotograf Bröllopsfotograf Anders Östman Villa Vanahem Fotograf Bröllop - Anders Östman Göteborg Fotografering Bröllop - Anders Östman Göteborg Fotografering Bröllop - Anders Östman Fotograf Foto Bröllop - Anders Östman Bröllopsfotograf