Bröllopsfotografering i Stockholm

03 oktober 2013

I somras mötte vi upp Ulrika och Patrik för en promenad med förfotografering genom gamla stan i Stockholm och nu var det äntligen dags för själva bröllopet.

Både vigsel och fest ägde rum vid Djursholms slott i Stockholm där vi strålade samman ett par timmar före vigseln.

För att få variation på miljöerna så fotograferade vi dem inne i slottet, på slottsgården och i parken innan vi tog bilen ner till vattnet för en liten promenad.

Ceremonin hölls inomhus i Djursholms slott eftersom det började bli kallt ute och efter en stämningsfull vigsel bjöds det på en mycket delikat middag. Under kvällen underhölls sällskapet av en komiker, roliga tal och en eldkonstnär innan det var dags för tårta och påföljande brudvals.

Vi lämnade sällskapet vid midnatt och då var festen i full gång. Tack Ulrika och Patrik för att vi fick förtroendet att vara med er under er stora dag!

Här kommer några smakprov...
Ulrika och Patrik, Bröllop-Stockholm Ulrika-Patrik-Bröllopsfoto-Stockholm Ulrika-Patrik-Bröllop-Djursholm Ulrika-Patrik-Djursholm-Bröllop Ulrika-Patrik-Bröllop-Fotograf-Anders-Östman Ulrika-Patrik-Bröllopsfotograf-Anders-Östman Ulrika-Patrik-Foto-Bröllop-Stockholm Ulrika-Patrik-Foto-Djursholm-Bröllop Ulrika-Patrik-Djursholm-Bröllop-Slott Ulrika-Patrik-Slottsbröllop-Djursholm Ulrika-Patrik-Slottbröllop-Stockholm Ulrika-Patrik-Slottsbröllop-Anders-Östman Ulrika-Patrik-Foto-Slott-Brällop-Stockholm Ulrika-Patrik-Bröllop-Danderyd-Foto Ulrika-Patrik-Stockholm-Fotograf-Anders-Östman Ulrika-Patrik-Fotograf-Bröllop-Stockholm Ulrika-Patrik-Foto-Anders-Östman-Stockholm Ulrika-Patrik-Foto-Bröllop-Slott-Stockholm