Bröllopsfotografering på Marstrand

20 september 2014

Vi mötte upp brudparet Helén och Joakim på det lilla mysiga hotellet Nautica på Marstrand där de gjorde sig i ordning med barnen inför bröllopet.

Helén och Joakim skulle först få se varandra som brud och brudgum under det stora pampiga trädet utanför rådhuset. Vi tog därefter lite familjebilder innan vi fick vara själva med brudparet för porträttfotografering. Det är inte helt lätt att få tre barn i olika åldrar att göra som föräldrarna vill men samtidigt är det lite charmigt.

Vi hade strålande sol, sommarvärme och knappt någon vind på hela dagen. En underbar sensommardag på Marstrand.

Vigsel och middag var inne på Carlstens fästning och vi fick med brudparet upp på taket för lite stämningsfulla bilder i solnedgången.

Vi lämnade det lilla sällskapet när det var helt mörkt på Marstrand. Tack för att vi fick förtroendet att vara med er denna dag! Här kommer några smakprov...
Bröllop på Marstrand Hotell Nautica, Marstrand Bröllop på Marstrand, Fotograf Anders Östman Bröllop på Marstrand, Foto Anders Östman Bröllop, Marstrand, Anders Östman Bröllopsfotograf Anders Östman, Marstrand Bröllopsfoto, Anders Östman Fotograf Anders Östman Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-9 Bröllopsfotograf Anders Östman, Marstrand Bröllop på Marstrand, Fotograf Anders Östman Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-12 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-13 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-14 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-15 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-16 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-17 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-18 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-19 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-20 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-21 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-22 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-23 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-24 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-25 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-26 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-27 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-28 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-29 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-30 Bröllop-Marstrand-Helen-Joakim-31