Bröllopsfotografering på Marstrand

01 juli 2012

Lördagen den 30:e juni bjöd på bröllop på underbara Marstrand. Vi mötte upp brudparet Josefine och Marcus på Grand Hotel för att därifrån ta en promenad ut på Marstrandsön för porträttfotografering. Det var en härlig dag och vi klarade oss ifrån regnet så när som på några droppar. Vi fotograferade under ett par timmar för att sedan ta oss ned till kyrkan på Marstrand för vigseln. Därefter följde jag med brudparet på en lite båttur med den charmiga lilla el-färjan "Spårvagnen". Den tog oss så småningom till festlokalen Båtellet där gästerna väntade och tog emot brudparet.

Vi tog oss friheten att ta oss ned till festlokalen senare på kvällen med en överraskningspresent i form av en inramad förstoring av ett kort från dagens fotografering. Detta mottogs med förvåning, stor glädje, tårar, tacktal och applåder och det kändes verkligen underbart att få göra detta lilla extra när vi nu hade möjlighet. Den glädje som bilderna från bröllopsfotograferingarna lämnar efter sig är en stor bidragande orsak till varför vi väljer att "offra" så många lördagar på bröllopsfotograferingar under sommaren.

Här kommer några smakprov från fotograferingen.
Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Bröllop på Marstrand Avslutningsvis en bild då brudparet med bestman och tärnor drabbades av EM-feber och behövde spela av sig lite... :) Bröllop på Marstrand