Bröllopsfotografering på Stenungsögården

05 juli 2015

Lördagen den 4:e juli ställde Therés och Mikael till med bröllop på Stenungsögården. Det var en mycket varm dag och vi planerade därför att söka oss till skog och skugga under en del av porträttfotograferingen. Att vara nere vid vattnet i full bröllopsmundering var endast möjligt i korta stunder. På promenadavstånd från Stenungsögården finns både vacker skog, varma kala klippor och grönskande ängar. Inne i skogen tog jag och Susanne varsin kamera och fotograferade dem från olika vinklar.

Vigseln ägde rum i det fräcka kapellet på Stenungsön och prästen var självaste Lars-Göran Lönnermark som bara veckor innan vigde prins Carl Philip och Sofia inför miljontals tv-tittare.

Efter ceremonin följde jag gästerna ner till Stenungsögården medan Susanne tog en kamera och följde brudparet på en promenad. På gräsmattan framför huset väntade vi därefter in brudparet för en brudskål. Innan vi lämnade sällskapet fick vi i uppgift att ta ett vackert porträtt av värdparet och toastmaster-paret... :)

Tack för en härlig dag och tack för förtroendet!
Här kommer några smakprov...
Bröllop-Stenunsögården-Fotograf Anders Östman Fotograf Anders Östman - Bröllop Stenunsögården Bröllop-Stenunsögården Bröllop-Stenunsögården-4 Bröllop-Stenunsögården-5 Bröllop-Stenunsögården-6 Bröllop-Stenunsögården-7 Bröllop-Stenunsögården-8 Bröllop-Stenunsögården-9 Bröllop-Stenunsögården-10 Bröllop-Stenunsögården-11 Bröllop-Stenunsögården-12 Bröllop-Stenunsögården-13 Bröllop-Stenunsögården-14 Bröllop-Stenunsögården-15 Bröllop-Stenunsögården-16 Bröllop-Stenunsögården-17 Bröllop-Stenunsögården-18 Bröllop-Stenunsögården-19 Bröllop-Stenunsögården-20 Bröllop-Stenunsögården-21 Bröllop-Stenunsögården-22 Bröllop-Stenunsögården-23 Bröllop-Stenunsögården-25 Bröllop-Stenunsögården-29 Bröllop-Stenunsögården-30 Bröllop-Stenunsögården-26 Bröllop-Stenunsögården-27 Bröllop-Stenunsögården-28