Gravidfotografering med Elina och Alex

22 maj 2017

Tidigt i höstas fick vi kontakt med Elina & Alex som planerade bröllop och letade bröllopsfotograf. De hade först tänkt att gifta sig under 2017 men fick skjuta på det ett år eftersom det kom något emellan... Vi fick en härlig kontakt med det gulliga paret och blev superglada att de ville boka för bröllop i augusti 2018!

De ville dessutom gärna ha bilder när magen började bli som finast och den 1:a maj träffades vi för att göra en gravidfotografering i det vackra området vid Sisjön. Vi fick perfekt väder och ljuset var magiskt när vi möttes upp på kvällen. De hade även med sig deras söta hund Nellie som också är en kär familjemedlem.

Vi ser verkligen fram emot att få fotografera detta underbara pars bröllop! Här kommer några smakprov från vår gravidfotografering!
Elina och Alex gravidfotograferingGravidfoto Göteborg Fotograf Anders Östman Bröllopsfotograf, Anders Östman Göteborg, Fotograf Anders Östman Elina-Alex-gravidfoto-6 Elina-Alex-gravidfoto-7 Elina-Alex-gravidfoto-8 Elina-Alex-gravidfoto-9