Hett sommarbröllop på Marstrand

29 juli 2019

Josefine & Carl valde att gifta sig på en av sommarens hetaste dagar men en av alla fördelar med Marstrand är att det oftast är sköna vindar som svalkar skönt.

Marstrandssviten på Marstrands Havshotell höll dock en mycket sval och behaglig temperatur när vi mötte upp Josefine för att dokumentera hennes förberedelser. Efter att vi även fotograferat och filmat Carl o co, så arrangerade vi en fotografering med första mötet som brudpar. Sviten var fantastisk för fotografering och vi fångade många härliga ögonblick.

Efter vigselceremonin i Marstrands kyrka fortsatte vi med porträttfotografering på Marstrandsön innan "spårvagnen" plockade upp oss.

Det bjöds på en fantastisk middag på Marstrands Havshotell med många personliga tal och lekar och gästerna fick även chans att spöka ut sig vid vår "photo-booth" i rummet intill. Bandet drog sedan igång dansen och när vi lämnade Marstrand strax för midnatt var det fortfarande 25 grader ute.

Tusen tack för förtroendet att få vara era bröllopsfotografer! All lycka till Josefine & Carl!
Bröllopsfotograf Anders ÖstmanGöteborgsfotograf, Bröllop, Anders Östman Marstrand, Bröllop, Anders Östman Bröllop på Marstrand, Fotograf Anders Östman Anders Östman, Bröllop på Marstrand Marstrandsfotograf Anders Östman Foto, Anders Östman, Bröllop Marstrand Bröllop, Anders Östman Fotograf, Marstrand Marstrandsbröllop, 2019, Anders Östman Fotograf Marstrandsbröllop 2019 - Foto Anders Östman Marstrand, Bröllop, Anders Östman Anders Östman, Bröllopsfotograf