Höstbröllop i Kungälv

07 oktober 2013

Förra hösten gjorde vi en familjefotografering i Kungälv med denna familj och nu var det dags för paret Weronica och Andreas att gifta sig. Eftersom väderprognosen lovade regn hade de valt ut kyrkoruinen i Ytterby för porträttfotografering då det där fanns möjlighet att fotografera utomhus under "tak". Det var en mycket lämplig plats och med hjälp av paraplyer kunde vi ta många fina bilder på dem tillsammans med barnen och vännerna.

När vi bestämde oss för att byta miljö körde vi förbi en åker där vi direkt såg att vi kunde ta lite annorlunda och vackra bilder. Som tur var var hade det nu slutat att regna och brudparet hade inget emot att klampa ut på åkern i sina fina kläder.

Vigseln ägde rum i Kareby kyrka där vi för andra gången i år fotograferade bröllop. Deras små charmtroll till barn busade framme vid altaret och hade inga problem med all uppmärksamhet.

Efter vigseln följde vi med dem hem där vi tog avslutande porträttbilder och detaljbilder på ringarna i deras trädgård.

Vi lämnade dem då de begav sig till vackra Villa Vanahem på Stenungsön för vad vi förmodar en mycket lyckad bröllopsfest.
WeronicaAndreas-1-Bröllopsfoto-Kyrkoruin-Kungälv WeronicaAndreas-2-Brollopsfotograf-Kungälv-Goteborg-Anders-Östman WeronicaAndreas-3-Bröllop-Foto-Kungälv WeronicaAndreas-4-Foto-Bröllop-Kungälv-Ytterby WeronicaAndreas-5-Bröllopsfoto-Regn-Kungälv WeronicaAndreas-6-Bröllopsfotograf-Anders-Östman WeronicaAndreas-7-Bröllopsfoto-Göteborg-Anders-Östman WeronicaAndreas-8-Foto-Bröllop-Kungälv-Göteborg WeronicaAndreas-9-Fotograf-Anders-Östman-Bröllop WeronicaAndreas-10-Bröllop-Foto-Kungälv-Ytterby WeronicaAndreas-11-Bröllop-Fotograf-Kareby-Kungälv WeronicaAndreas-12-Bröllop-Kareby-Kungälv WeronicaAndreas-13-Fotograf-Anders-Östman-Kungälv WeronicaAndreas-14-Foto-Bröllop-Kungälv-Göteborg WeronicaAndreas-15-Foto-Bröllopsfotograf-Anders-Östman WeronicaAndreas-16-Anders-Östman-Brölllopsfotograf-Kungälv WeronicaAndreas-17-Bröllopsfotograf-Anders-Östman-Göteborg WeronicaAndreas-18-Bröllop-Kareby-Fotograf-Anders-Östman WeronicaAndreas-19B-Foto-Bröllop-Göteborg-Anders-Östman WeronicaAndreas-20-Foto-Bröllop-Anders-Östman-Fotograf WeronicaAndreas-21-Bröllopsfotografering-Kungälv WeronicaAndreas-22-Bröllopsfoto-Kungälv-Anders-Östman WeronicaAndreas-23-Bröllopsfotograf-Kungälv-Anders-Östman-Göteborg