Magiskt sommarbröllop på Marstrand

09 augusti 2018

Marstrand har en speciellt plats i våra hjärtan och det är därför alltid med stor glädje vi beger oss ut dit för att fotografera bröllop i denna underbara miljö. Denna gång var det Emma & Dennis tur att ställa till med bröllop. Vi inledde fotograferingen med Emma som gjorde sig i ordning i en fantastisk lägenhet på Koön. Efter en stund delade vi upp oss så att jag åkte över till Marstrand för att fotografera samt filma Dennis förberedelser, medan Susanne stannade kvar hos Emma. Under förfotograferingen ett par veckor tidigare hade Emma & Dennis fått känna att stå framför våra kameror och vi passade då även på att reka fina fotoplaster inför bröllopet. Vi hade därför en bra plan och begav oss ut i den härliga miljön på Koön. Eftersom det var soligt och ganska blåsigt letade vi upp skuggiga platser och gärna i lä för porträttfotograferingen. Under vår promenad överraskades de av en fin båge med skylt, löv och åror som hade satts upp utan deras vetskap.

Vigselceremonin hade de valt att ha på en klippa med den vidunderliga utsikten över Marstrands fästning. Så fint!

Innan vi begav oss till Marstrands Havshotell för middag och fest gav vi oss ut på en båttur. Dagen hade inte känts komplett utan en promenad och fotografering på Marstrand så vi bad styrman om att få gå i land en stund.

Festlokalen var fantastiskt utsmyckad med mängder av ljusslingor, fina detaljer och en utsikt av världsklass. Vi lyckades locka med oss brudparet ut en stund i solnedgången för ytterligare porträttfotografering vilket också uppskattades eftersom dom då passade på att lufta sig lite extra. Vi lämnade brudparet samt övriga sällskapet när festen var i full gång och det buggades friskt.

Vi önskar Emma & Dennis all lycka och tackar för förtroendet att vi fick följa er denna dag!
Bröllop på MarstrandMarstrandsbröllop Marstrandsfotograf Anders Östman Foto Anders Östman, Marstrand Bröllopsfotograf Marstrand, Anders Östman Fotograf Anders Östman, Marstrand Marstrand, Bröllopsfotograf, Anders Östman Fotograf Marstrand, Anders Östman Marstrand - Fotograf - Bröllopsfotograf - Anders Östman Marstrandsbröllop, Foto Anders Östman Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand - Bröllop, Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllopsfotograf Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand Bröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrandsbröllop Anders Östman Fotograf Foto Marstrand - Bröllop - Anders Östman - Fotograf