Magiskt vårbröllop på Villa Vanahem

20 maj 2019

Vilket underbart bröllop vi hade äran att få dokumentera i lördags!

Emma och Jesper var så fina tillsammans och de strålade av lycka. Vi var anlitade för dokumentera hela deras dag med både med bilder och film så vi inledde därför med att möta upp dem på hotell Stenungsbaden Yacht Club för att vara med under deras förberedelser. De gjorde sig i ordning i var sitt rum tillsammans med brudföljet eftersom de valde att inte ses före vigseln.

Den känslosamma vigseln skedde i pergolan vid vackra Villa Vanahem. Maja på Villa Vanahem hade verkligen lagt ner själ och hjärta i alla blomarrangemang, även brudens fina bukett. Gert på Villa Vanahem levererade som alltid en fantastisk meny med utsökta smaker.

Efter middagen fick vi som planerat med brudparet för en skymningsfotografering vid vattnet. Det är dessutom alltid uppskattat av brudparen att få komma iväg från bröllopet en stund för att bara njuta och känna efter.

Eftersom vi hade gjort en förfotografering med dem några veckor tidigare kändes fotograferingen avslappnad och naturlig och vi hade en fantastisk dag tillsammans med brudparet.

Vi lämnade festen efter midnatt när det var fullt ös på dansgolvet och kände oss väldigt priviligierade att få ha varit Emma & Jespers bröllopsfotografer.

Bröllop på Villa VanahemBröllop på Villa Vanahem, Foto Anders Östman Bröllop på Villa Vanahem Bröllopsfotograf Stenungsön, Anders Östman Bröllopsfotograf Stenungsund, Anders Östman Bröllopsfoto - Anders Östman Bröllopsfotograf, Porträttfoto Anders Östman Bröllopsfoto, Anders Östman, Bröllopsfotograf Göteborg Bröllop Villa Vanahem, Foto Anders Östman