Norskt bröllop på Marstrand

10 april 2016

Äntligen var det dags för årets första bröllopsfotografering! Att det dessutom blev på en av våra favoritplatser Marstrand och att det vara en helt underbar vårdag var nästan för bra för att vara sant. Det norska stiliga paret Stine och Anders hade hittat oss på Instagram när de sökte på bröllop på Marstrand vilket var extra roligt. De vigdes uppe i Carlstens fästning och det var en fantastiskt vacker ceremoni vi fick vara med om. Otroligt stämningsfullt och känslofyllt.

Vi inledde porträttfotograferingen inne i västra valvet där ceremonin hölls eftersom vi tyckte det var så stämningsfull miljö. Inför årets säsong har vi investerat i en grym blixt från Profoto (B2) för porträtt- och bröllopsfotografering som vi fick stor användning för.

Därefter tog vi en promenad med paret ner mot vattnet för ytterligare porträttbilder. De hade ordnat så att en gammal fin båt tog oss från Marstrandsön till Koön och Marstrands Havshotell där gästerna väntade för brudskål och bröllopsfest.

Vi tackar för äran att få fotografera detta härliga brudpar och vi önskar dem all lycka till i framtiden!
Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-1 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-3 Vårbröllop på Marstrand Fotograf Anders Östman, Marstrand Bröllopsfoto Marstrand, Fotograf Anders Östman Norskt bröllop på Marstrand Fotograf Anders Östman, Marstrand Marstrand, Bröllop Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-10 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-11 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-12 Bröllopsfoto, Marstrand, Fotograf Anders Östman, Profoto B2 Bröllopsfoto med Profoto B2 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-15 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-16 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-17 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-18 Norskt Marstrandsbröllop Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-20 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-21 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-22 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-24 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-25 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-26 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-27 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-28 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-29 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-30 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-31 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-32 Brollop-Marstrand-Stine-Anders-Norge-33 Bröllop på Marstrand