Öppet hus och bröllopsmässa vid Villa Vanahem

05 december 2016

Lördagen den 3:e december var det dags för Villa Vanahem att åter slå upp portarna för en minibröllopsmässa och öppet hus för blivande brudpar. Denna gången var det extra speciellt eftersom Maja & Gert ägnat många höstveckor med renovering och uppfräschning av det redan så fina Villa Vanahem.

Vi var på plats hela dagen för att visa lite bilder och prata bröllopsfotografering med nyfikna brudpar. Intill oss stod Sissel (Fröken blomma) som visade sina vackra bröllopsblommor och Marcus Max spelade och sjöng. Sockerpastans Bakverk bjöd på vackra och supergoda cupcakes och cakepops.

Det blev ett fantastiskt gensvar med alla typer av besökare. En del hade nyligen gift sig på Villa Vanahem och var nyfikna på förändringen, en del hade bokat datum för bröllop under 2017 och 2018 samt en del hade ännu inte bestämt datum för sitt bröllop. Det var så kul att se vilket lyft det blivit med renoveringen samt alla vackra tapeter, tyger och inredningsdetaljer från Mimou. Otroligt stilfullt och genomtänkt!

Tusen tack Maja & Gert för ett härligt bröllopsevent! Nu längtar vi till nästa bröllopsfotografering hos er!

Villa Vanahem
www.villavanahem.se

Mimou
www.mimou.se

Fröken Blomma
www.frokenblomma.se

Marcus Max
facebook.com/marcusmaxmusic

Sockerpastans Bakverk
sockerpastansbakverk.se

Villa Vanahem Öppet Hus Villa Vanahem - Fotograf Anders Östman Bröllopsmässa, blivande brudpar Öppet hus för blivande brudpar Bröllopsmässa för blivande brudpar Bröllopsmässa och öppet hus för blivande brudpar Fotograf Anders Östman, Villa Vanahem villavanahem-oppet-hus-brollop-9 villavanahem-oppet-hus-brollop-10 villavanahem-oppet-hus-brollop-11 villavanahem-oppet-hus-brollop-12 villavanahem-oppet-hus-brollop-13 villavanahem-oppet-hus-brollop-14 villavanahem-oppet-hus-brollop-15 villavanahem-oppet-hus-brollop-16