Rickard och Jimmy’s bröllop

12 oktober 2015

Vi fick äran att fotografera Jimmy och Rickards fina bröllop i Skärhamn den 22:a augusti. De hittade oss via internet då vi har fotograferat gaybröllop tidigare.
De ville ha en förfotografering i samband med att vi träffades för att kika efter fotoplatser ett par veckor innan bröllopet. Detta för att känna sig mer bekväma framför kameran när det väl gällde. Under förfotograferingen blåste det rejäla vindar till skillnad mot bröllopsdagen då det var varmt och soligt.
Vi började på Salt och Sill där de bodde i samband med bröllopet och tog oss sedan ut bland de mysiga små gränderna på Klädesholmen innan vi begav oss till vigseln i Skärhamns kyrka.
Efter gratulationerna åkte det äkta paret iväg i en flott bil för att sedan möta upp gästerna på restaurang Vatten där bröllopsmiddagen ägde rum.

Tusen tack för förtroendet! Här kommer äntligen några smakprov från förfotograferingen och från bröllopsfotograferingen.
Gaybröllop i Skärhamn Bröllopsfoto Anders Östman, Gaybröllop i Skärhamn Skärhamn, Gaybröllop - Foto Anders Östman Jimmy och Rickard, Förfotografering Skärhamn Jimmy Rickard Förfotografering Bröllop   Garybröllop fotografering, Skärhamn Jimmy-Rickard-10 Gaybröllop Skärhamn, Foto Anders Östman Jimmy Rickard Bröllop Skärhamn Bröllopsfotografering gaybröllop Jimmy-Rickard-259 Jimmy-Rickard-188 Jimmy-Rickard-178 Jimmy-Rickard-132 Jimmy-Rickard-128 Jimmy-Rickard-121 Jimmy-Rickard-558 Jimmy-Rickard-727