Sommarbröllop i Skärhamn

08 juni 2016

Stina och Linus hade faktiskt känt varandra sedan förskolan men de hade aldrig kunnat gissa att de skulle bli ett brudpar så småningom. Enligt vissa källor var Linus lite stökig genom åren och ingen som Stina hade haft i åtanke som blivande man under skolåren direkt. Hennes vänner blev därför väldigt förvånade när hon berättade för några år sedan att hon träffat en underbar kille som just var denna Linus! :) Så kan det gå och den 4 juni var det dags för Linus och Stinas bröllop i Skärhamn.

Vi mötte upp Stina på Studio Kalufs i Stenungsund där hon gjorde sig i ordning tillsammans med sin tärna. Jag tog därefter bilen till Skärhamn för att fotografera Linus med sin bestman medan Susanne fortsatte att fotografera tjejerna i Stenungsund. De möttes först i Stenkyrka kyrka där vigseln ägde rum och de hade på traditionellt sätt hade inte sett varandra innan den dagen.Porträttfotograferingen hade vi sedan tidigare planerat att genomföra på olika platser i Skärhamn och vi inledde med att ta några härliga bilder på dem tillsammans med deras kaxiga bil ute på piren. Vi fick även chans att ta med brudparet ut en stund senare på kvällen då ljuset var väldigt fint.

Festen på restaurang Vatten var full av skratt, kärlek, värme och vi lämnade dem när dansen var i full gång.
Vi tackar för förtroendet att få vara med er denna underbara dag! Här är några smakprov från dagen!
Bröllopsfotografering Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-2 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-3 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-4 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-5 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-6 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-7 Bröllopsfotograf Anders Östman Bröllop, Skärhamn, Tjörn - Fotograf Anders Östman Bröllopsfotografering, Skärhamn Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-11 Bröllopsfotograf Anders Östman, Skärhamn Skärhamn, Bröllop - Fotograf Anders Östman Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-14 Bröllopsfoto Anders Östman, Skärhamn Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-16 Foto Anders Östman, Bröllopsfotograf Fotograf Anders Östman Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-19 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-20 Stina-Linus-Brollop-Skarhamn-21