“Trash-The-Dress”-fotografering i Oslo

11 augusti 2015

I maj fotograferade vi Stine Cecilie och Hennings bröllop på Villa Vanahem. De frågade då om vi ville resa till Oslo och fotografera dem i deras rätta miljö på "hemmaplan" med en liten annorlunda touch. Vi var inte sena att tacka ja och torsdagen den 6:e augusti bar det av till Oslo för en "Trash-the-dress"-fotografering.
De hade planerat fotograferingen noga och ville inleda med att ta en öl på ett mysigt ställe. Vi tog plats i puben "Oslo Mekaniske Verksted" direkt när dom öppnade för att få fotografera så ostört som möjligt.
Därefter fotograferade vi dem på Akershus fästning som hade en fin utsikt över Oslo.
Sist men inte minst hade de sett ut en fin fors med ett vattenfall där de flugfiskade och därefter gick "all-in" genom att slänga sig i vattnet med bröllopskläderna.
Det är en härlig känsla att få fotografera "Trash-the-dress" då man inte har någon tidspress och brudparet kan välja precis hur tokiga idéer som helst!

Tusen tack Stine Cecilie och Henning att vi fick nöjet att göra denna fotografering med er! Ni är underbara!
TTD fotografering Oslo Trash the dress med brudpar Oslo, Trash the dress Oslo, Bryllyp,Brudpar, Trash the dress Trash-the-dress-Oslo-5 Trash-the-dress-Oslo-6 Trash-the-dress-Oslo-7 Trash-the-dress-Oslo-7b Trash-the-dress-Oslo-9 Trash-the-dress-Oslo-10 Trash-the-dress-Oslo-11 Trash-the-dress-Oslo-12 Trash-the-dress-Oslo-12b Trash-the-dress-Oslo-13 Vattenfall, brudpar, trash the dress Badande brudpar Foto Anders Östman Brudpar i fors i Oslo Trash-the-dress-Oslo-18 Trash-the-dress-Oslo-19 Trash-the-dress-Oslo-20 Trash-the-dress-Oslo-21 Trash-the-dress-Oslo-22