Underbart höstbröllop i Göteborg

29 oktober 2015

Det är alltid extra speciellt när det är någon som vi känner som gifter sig. Bruden Magda är dotter till Carita som är en av Susannes närmaste vänner. Magda och David är ett helt underbart par och det strålade enormt mycket kärlek om dem. Vi hade äran att följa dem hela deras bröllopsdag och vi hade verkligen superkul tillsammans.
Vi träffade Magda på Salong Snagg som är Caritas frisörsalong där hon fick håret fixat. En efter en i Magdas familj dök upp under förmiddagen för att stötta henne på sin stora dag.
Jag åkte bort till David som fick skägget fixat hos barberaren Johan på Salong Gro och tog lite sköna bilder på dem. Vi åkte sedan tillsammans till Magda för att byta om till bröllopskläderna. David bar sin pappas kostym från 70-talet och Magda hade hittat sin drömklänning i New York kort tid innan bröllopet. Tillsammans matchade dom varandra perfekt och mötet som brud och brudgum blev mycket känslosamt.

Vi ville fånga mycket höstfärger och hade tidigare hittat en fin plats i närheten av Salong Snagg där vi började porträttfotograferingen. De önskade även få några bilder från porten i Majorna där de träffades för första gången och utanför lägenheten där de tidigare bott som grannar.
Efter porträttfotograferingen åkte vi till Hotel Pigalle där de bokat svit för natten och de passade på att ta ett par drinkar för att lugna nerverna innan det var det dags för vigsel i rådhuset.
Middagen och festen ägde sedan rum på Malins Skafferi och det var verkligen en härlig bröllopsfest med mycket skratt och kärlek.

Tusen tack för att vi fick vara med och vi önskar er all lycka i framtiden!
Magda-David-Bröllop Göteborg Magda-David - Bröllopsfotograf Göteborg Magda-David - Bröllopsfotograf Anders Östman Magda-David - Anders Östman Bröllopsfotograf Magda-David - Fotograf Göteborg Magda-David Bröllopsfotograf Anders Östman Magda-David - Tatuerat brudpar Magda-David Tatuerat Brudpar - Bröllop Göteborg Magda-David-10 Magda-David-11 Magda-David-10b Magda-David-12 Magda-David-13 Magda-David-14 Magda-David-15 Magda-David-16 Magda-David-17 Magda-David-18 Magda-David-19 Magda-David-20 Magda-David-21 Magda-David-22 Magda-David-23 Magda-David-24 Magda-David-25 Magda-David-26 Magda-David-27 Magda-David-26b Magda-David-28 Bröllopsfotograf Bröllopsfotograf Göteborg Göteborg Bröllopsfotograf Bröllopsfotograf Göteborg Anders Östman Göteborg Bröllopsfotograf Anders Östman Anders Östman Bröllopsfotograf Göteborg Bröllop Göteborg Göteborgsbröllop Bröllopsfoto Göteborg Göteborg Bröllopsfoto Magda-David-39 Magda-David-40 Magda-David-41 Magda-David-42 Magda-David-43 Magda-David-44 Magda-David-45 Magda-David-46 Magda-David-46b Magda-David-47 Magda-David-48 Magda-David-49 Magda-David-50 Magda-David-51 Magda-David-52 Magda-David-53 Magda-David-54 Magda-David-55 Magda-David-56 Magda-David-57 Magda-David-58 Magda-David-59 Magda-David-60