Venus och Robins förfotografering vid Gunnebo slott

03 februari 2015

Den 28:e mars gifter sig Robin och Venus på vackra Hällsnäs och vi har fått förtroendet att vara med hela dagen och fotografera dem. De bestämde också tidigt att de ville ha en förfotografering en tid före bröllopet och då helst med snö. Att få snö på begäran i Göteborg är inte det lättaste men vår tur med vädret fortsätter.
Vi bestämde att vi skulle träffas vid Gunnebo slott för ta en promenad tillsammans, prata ihop oss inför bröllopet och ta lite fina bilder på dem i den sköna miljön. Den stora fördelen med en förfotografering inför bröllopet är att få lite vana att stå framför kameran men en trevlig bieffekt är också att de nu får många fina bilder på dem tillsammans att använda till festprogram och annat.
Jag passade även på att filma dem lite under vår promenad och här kommer filmen och några smakprov från fotograferingen.


Fotografering av brudpar Venus-Robin-pre-wedding-48 Venus-Robin-pre-wedding-69 Venus-Robin-pre-wedding-86 Venus-Robin-pre-wedding-126 Venus-Robin-pre-wedding-167 Venus-Robin-pre-wedding-218 Venus och Robin, To be married Venus-Robin-pre-wedding-258 Bröllop Gunnebo Slott Brudpar, Bröllop, Förfotografering, Gunnebo Slott Venus-Robin-pre-wedding-558 Venus-Robin-pre-wedding-582 Venus-Robin-pre-wedding-612 Venus-Robin-pre-wedding-628 Venus-Robin-pre-wedding-654 Brudpar, Bröllopsfotograf Anders Östman Brudpar, fotografering, Gunnebo Slott Fotografering inför bröllopet